5 hlavných výhod zásaditej vody

Zlepšite si svoje zdravie a imunitný systém.

Prírodná alkalická voda JAVA napomáha zabraňovať procesu starnutia vďaka svojim antioxidačným účinkom. Toxíny sú číslo jedna v procese starnutia a často sú dôsledkom  zlých stravovacích návykov, znečistenia a stresu. Toxíny v tele spôsobujú poškodenie buniek, ktoré vedie k predčasnému starnutiu. Antioxidanty sú preto najlepším pomocníkom v boji proti toxínom a pri detoxikácii tela. Je to tak jednoduché. Stačí piť alkalickú vodu s antioxidačnými účinkami, ktorá napomáha:

1. Detoxikovať vaše telo

Detoxikuje telo, odstraňuje kyslé látky a toxíny nahromadené v tele z jedla, nápojov, vplyvom vonkajšieho prostredia a v dôsledku konzumácie liekov.

Prekyslenie organizmu môže viesť k vážnym zdravotným problémom. Každodenné pitie zásaditej vody dokáže neutralizovať kyslosť a očistiť telo od nahromadených toxínov.

2. Hydratovať pokožku

Hydratácia tela je základ pre udržanie alebo obnovu zdravia. Prírodná minerálna voda JAVA hydratuje pleť a stará sa tak o jej sviežosť a žiarivý vzhľad.

Tajomstvo krásnej pleti bez ohľadu na vek je jednoducho ukryté v prírodnej minerálnej vode JAVA. Obsahuje tiež oxid kremičitý, ktorý je považovaný za výživnú látku a udržiava krásu, prispieva k zdravej pleti, vlasom i nechtom.

JAVA je tou najlepšou voľbou pre vaše telo, pretože hydratácia zvnútra je tajomstvo krásnej a zdravej pleti.

3. Pôsobí ako prírodný antioxidant

V našom organizme dochádza k neustálym metabolickým a  obranným dejom, pri ktorých vznikajú reaktívne kyslíkové radikály. Sú to veľmi agresívne molekuly, ktoré síce majú len veľmi krátku existenciu, no ak vznikajú v príliš veľkom množstve, antioxidačné enzýmy, ktoré sa nachádzajú v našom tele, ich nestačia likvidovať a narušujú všetko, čo im príde do cesty.

O to, aby v tele nebolo radikálových látok príliš veľa, sa stará antioxidačný systém, ktorý pozostáva z mnohých enzýmov, a tie tieto nadbytočné radikály odstraňujú.

Alkalická voda pôsobí ako antioxidant, preto má schopnosť prostredníctvom elektrónov účinne neutralizovať a blokovať voľné radikály.

4. Vyrovnávať hladinu pH

Zásaditá voda dopomáha vyrovnávať pH v tele. pH ľudského tela má tendenciu byť kyslé, pretože naša strava a životné prostredie je plné toxínov. Alkalizovať telo znamená premeniť naše pH z kyslého na zásadité, pretože rakovina a mnoho ďalších chorôb nemôžu žiť v zásaditom prostredí.

5. Zlepšiť imunitný systém

Dopomôže vylepšiť Váš imunitný systém, maximalizuje schopnosti tela v boji proti chorobám.Voda  zvyšuje priamo funkciu imunitného systému, bojuje s baktériami, vírusmi, ktoré spôsobujú nachladnutie, chrípku a infekcie a pomáha predchádzať chorobám.

Aj napriek zdravotným výhodám, voda JAVA nie je liek a nie je schválená pre liečbu chorôb. Odporúčame preto pred zaradením vody JAVA do pitného režimu to konzultovať so svojim lekárom.

Napíš komentár

Komentáre budú najskôr overené a následne publikované.

Vyberáme z našej ponuky