Ako posilniť imunitný systém.

Ako pitná voda môže podporiť váš imunitný systém a prečo je tak dôležitá?

Alergie a rôzne novodobé ochorenia sú nešťastné fakty tohto uponáhľaného a rušného  21. storočia.

Plánovaná podpora imunity je vhodná najmä v období zvýšeného výskytu infekčných ochorení alebo pri zvýšenej fyzickej a psychickej záťaži a strese.

Imunitný systém oslabuje celý rad negatívnych vplyvov. Znečistené životné prostredie, opakovaný či dlhodobý stres, negatívne emócie, nesprávna životospráva, nedostatok spánku, nadmerné užívanie alkoholu, antibiotík, fajčenie atď .

Posledné výskumy v imunológii potvrdili veľmi dôležité prepojenie medzi psychikou a imunitou.
Imunita je schopnosť organizmu brániť sa proti antigénom pochádzajúcim ako z vonkajšieho prostredia, tak z prostredia vnútorného organizmu, keďže v tele so zníženou imunitou je zvýšený sklon k chorobám.

 
Ako teda podporiť imunitu?

Faktom je, že imunitný systém zodpovedá tomu, akým spôsobom žijeme. Ak dôjde však k oslabeniu alebo porušeniu imunitného systému, je na mieste ho podporiť.

Prevenciou môže byť otužovanie, zdravé stravovanie, primeraná fyzická aktivita, dostatok spánku ale aj správny pitný režim napr. alkalickou vodou, ktorá je  bohatá na živiny a alkalické kovy (vápnik, horčík, draslík, sodík) potrebné na neutralizáciu kyslého odpadu čo pôsobí blahodárne pre telo, najmä pre imunitný systém.

Voda celkovo je prírodný posilňovač imunity, ktorý podporuje zdravie a celkovú pohodu a dostatočný pitný režim zabezpečí preplachovanie zažívacieho traktu a čriev, ktoré je miestom kde sa zachytáva všetok toxický odpad a vrstva toxínov v tenkom čreve bráni výživným látkam vstupovať do krvi cez sliznice.

Voda tak  zvyšuje priamo funkciu imunitného systému, bojuje s baktériami, vírusmi, ktoré spôsobujú nachladnutie, chrípku a infekcie a pomáha predchádzať chorobám.
Alkalická voda je prirodzený silný antioxidant, obsahuje množstvo voľných elektrónov, ktoré bojujú s voľnými radikálmi, chráni zdravé bunky a zastavuje oxidačné procesy.

Napíš komentár

Komentáre budú najskôr overené a následne publikované.

Vyberáme z našej ponuky