Nie všetky balené vody sú rovnaké

Čo je vo fľaši?

Java je prírodná alkalická minerálna voda s pH 9,2 a negatívnym redox – potenciálom -137mV. Je extrahovaná z vrtu z hĺbky 125m v Podkarpatskej oblasti, ďaleko od priemyslu a znečistenia.

Po štúdiu a odbornom rozbore na AGH Hydrologickom ústave v Krakove bola voda JAVA klasifikovaná ako priemerná mineralizovaná voda, ktorá môže byť konzumovaná bez akéhokoľvek procesu spracovania.

V dôsledku toho si zachováva svoje najlepšie vlastnosti - alkalické pH a nízky oxidačno-redukčný potenciál, ktorý pri zdroji dosahuje hodnotu asi -320 mV.

Java je voda priamo zo zdroja. Vďaka svojim vlastnostiam a lahodnej chuti je JAVA perfektným doplnkom zdravej stravy.

Nie všetky balené vody sú rovnaké

Pre koho je JAVA určená?

Java je vhodná pre ľudí, ktorí trpia prekyslením, pálenim záhy, refluxom alebo dnou či inými ochoreniami. Pre nadšencov pohybu je vhodná kvôli hydratácii a udržaniu zdravej rovnováhy, regeneruje telo po intenzívnom cvičení, zmierňuje príznaky prekyslenia a pomáha pri detoxikácii organizmu.

Alkalické vody neutralizujú účinok kyseliny soľnej v žalúdku, spôsobujú pokles hladiny cukru v krvi a jeho vylučovanie močom.

Vhodné sú i pri ochoreniach dýchacích ciest produkciou spúta (hlienu), pri cystitídach (zápaloch močového mechúra), dne, zápaloch žlčových ciest a žlčových kameňoch.

Voda a zdravie – fakty známe, ale podceňovavané!

Pitná voda hrá dôležitú úlohu v udržiavaní zdravia, pohody a krásy. Voda predstavuje až 60% ľudského tela. Voda sa podieľa na rade procesov v tele, vrátane kontroly teploty, trávenia, tvorby slín, krvného a lymfatického obehu, absorpcie živín a ich transport do cieľových buniek, ako aj vylučovanie konečných produktov metabolizmu.

Je to rozpúšťadlo všetkých makro a mikroprvkov a všetky chemické reakcie prebiehajú práve v ňom. Pomáha udržiavať zdravú rovnováhu elektrolytov a podporuje acidobázické a oxidačne zníženie.

Nedostatok vody v tele vedie k mnohých chorobám a spôsobuje predčasné starnutie.

Pre zdravie je dôležitý príjem zdravej stravy ale aj kvalitná voda. Je dôležité, aby prijímané tekutiny boli bez nečistôt a neboli spracované a obohacované umelými prísadami.

Odborné štúdie ukázali, že voda znečistená chemikáliami u tehotných žien prispela k vzniku oxidačného stresu v placente (akumulácia voľných radikálov, ktoré poškodzujú bunky), čo malo negatívny vplyv na zdravie detí.

To isté platí pre ostatné výrobky určené na spotrebu – mali by sme sa postarať o to, aby naša strava obsahovala veľa čerstvého ovocia a zeleniny, ktoré nie sú  spracované, sú bez nečistôt a sú bohaté na prospešné fytonutrienty (nutrične významné zložky rastlinného pôvodu).

Napíš komentár

Komentáre budú najskôr overené a následne publikované.

Vyberáme z našej ponuky