Hydratácia a alkalická voda

HYDRATÁCIA – tá najdôležitejšia vec, ktorú môžeme urobiť pre naše zdravie, energiu a vitalitu!

Podľa expertov je voda hneď po kyslíku druhou najdôležitejšou nevyhnutnou zložkou pre život. Pomáha pri trávení a absorpcii potravy, pri regulácii telesnej teploty, krvnej cirkulácii, slúži na transport výživných látok a kyslíka k bunkám, odstraňovanie toxínov a iných odpadových látok až po ochranu a spájanie tkanív a orgánov v ľudskom tele.

Približne 70% hmotnosti ľudského tela tvorí voda. Je dôležité zachovať túto úroveň, aby sme zostali zdraví. Pri nadmernom potení počas cvičenia alebo inej aktivity obsah vody v tele klesá, bunky odumierajú a naše telo rýchlejšie starne! Väčšina z nás nepije dostatok vody počas dňa.

Naše trávenie sa tým spomaľuje, stagnuje a neodplavuje toxíny von z tela. Tým nastáva prekyslenie organizmu.Telo je následne unavené a naše orgány sú pod tlakom! Telo ukladá toxíny a jedy  čo najďalej od životne dôležitých orgánov v snahe ochrániť ich!

To je dôvod, prečo potom skončíme s boľavým kĺbmi, kožnými problémami, sme vyčerpaní a máme hmotnostné problémy, nehovoriac o chorobách, ktoré si budujeme.

Hydratácia tela samozrejme nie je jediný faktor, ktorý prispieva k zlepšeniu zdravotného stavu. Slúži však ako prevencia proti chorobám a udržaní si dobrého zdravia!

Správny pitný režim nám iste pomôže schudnúť, pretože sa tak odstránia kyslé toxíny zo systému a zrýchľuje sa metabolizmus.

Funkciou zásaditej vody je nielen hydratácia a uvoľňovanie toxínov ale aj alkalizácia tela.

Tato voda má aj antioxidačný účinok, bojuje proti voľným radikálom, zvyšuje pH. Pomáha pri obnove acidobázickej rovnováhy tela, detoxikácii tela a neutralizácii kyslosti, ktorá zapríčiňuje množstvo diagnóz ako rakovina, diabetes, artritída, zažívacie ťažkosti, osteoporózu atď.

Zlepšuje absorpciu výživných látok do tela, metabolizmus a imunitný systém.

Pomáha pri chudnutí, pri narušení črevnej mikroflóry, kvasení v tenkom čreve a predchádzaniu hubových ochorení v čreve a plynatosti.

Napíš komentár

Komentáre budú najskôr overené a následne publikované.

Vyberáme z našej ponuky